Bemutatkozás

Dr. Simonfay Géza a Simonfay & Salburg & Krenn Rechtsanwälte, Ausztriában bejegyzett ügyvédi iroda és a budapesti Simonfay Ügyvédi Iroda alapítója. Magyarországon a Simonfay Ügyvédi Iroda a Hantos Ügyvédi Irodával, az Izeli Ügyvédi Irodával, a Füri Ügyvédi Irodával, a Dr. Nagy Vera Ügyvédi Irodával és a Dr. Lengyel Gabriella Ügyvédi Irodával együttműködve végzi tevékenységét, Litvániában pedig a Dr. Duleviciene Ügyvédi Irodával kialakított kooperáció révén van jelen.

Dr. Simonfay Géza Ausztriában és Magyarországon bejegyzett ügyvéd, emellett bírósági tolmács és fordító (német, angol, francia és magyar nyelven). Ez utóbbi tevékenység lehetővé teszi, hogy ügyfeleink szakfordítást, ill. fordításhitelesítést is igénybe vegyenek.

A Simonfay & Partners 1990 óta segíti a külföldi, elsősorban osztrák, francia és német befektetőket magyarországi beruházásaik során.

Az ügyvéd és ügyvédjelölt munkatársak a magyar nyelv mellett angol, német és francia, cseh, orosz tárgyalási szintű nyelvtudással rendelkeznek.

Irodánk szoros együttműködést épített ki könyvvizsgálókkal, adótanácsadókkal és pénzintézetekkel a hazai és a nemzetközi piacon annak érdekében, hogy a jogi tanácsadás és képviselet mellett teljes körű tanácsadói szolgáltatás is ügyfeleink rendelkezésére álljon.

A jogi tanácsadás területén elsősorban gazdasági és kereskedelmi jogra szakosodtunk. Számottevő tapasztalattal rendelkezünk a vállalatfelvásárlások és átszervezések, zöldmezős beruházások, versenyjogi ügyek, munkajog, kereskedelmi ügyletek, peres ügyek, orvosi műhiba-perek, egészségügyi jog, cégjog és gazdasági jog, kártérítési jog, ingatlanjog, szellemi alkotások joga és az EU-jog területén.

Ügyfélkörünket elsősorban hazai és külföldi kis,- és középméretű vállalkozások alkotják, emellett azonban számos nagyvállalat állandó jogi képviseletét is ellátjuk.

Irodánk célja a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása magas szakmai színvonalon. Az alapos és körültekintő tanácsadás érdekében munkánkat a kettős ellenőrzés rendszerében végezzük, és ezt minden munkatársunktól megköveteljük.

Irodánk Budapest szívében, az Andrássy úton, az üzleti élet központjában, egy patinás épületben található, megfelelő hátteret biztosítva a minden igényt kielégítő jogi szolgáltatásokhoz.

Comments are closed.