A fordítóiroda

Mag. Dr. Simonfay Géza már több mint 30 éve dolgozik magyar, német, angol és francia nyelvű tolmácsként és fordítóként. Hites bírósági tolmácsként az osztrák hites bírósági tolmácsok szövetségének (ÖVGD) tagja. 2010-ben alapította meg bécsi székhelyű fordítóirodáját, a Dr. Simonfay Translation Services GmbH-t. A Simonfay Translations bécsi székhelyű, fordításra és tolmácsolásra szakosodott családi vállalkozás.

Mag. Dr. Simonfay Géza jelentős, sok évre visszanyúló, ügyvédként és hites bírósági tolmácsént szerzett tapasztalatának köszönhetően cégünk képes lépést tartani a kiváló minőségű hiteles fordítások iránti megnövekedett kereslettel.

Fordítóirodánk elsősorban jogi, gazdasági és műszaki fordításokat készít, valamint ezeken a területeken kínál tolmácsolást. Annak érdekében, hogy folyamatosan magas színvonalat tudjunk biztosítani, szoros kapcsolatban állunk a területek szakértőivel és ügyfeleinkkel is.

Magyar, német, angol és francia nyelven készítünk hiteles fordításokat. Hivatalos fordításainkat minden hivatal, közigazgatási szerv és bíróság elfogadja az Európai Unió valamennyi tagállamában.

Áraink alapvetően attól függenek, hogy milyen jellegű, terjedelemű és mennyire összetett a fordítandó dokumentum, illetve hol kerül sor a tolmácsolásra és mennyi ideig tart. Küldje el nekünk a fordítandó dokumentumot, vagy röviden írja le a tolmácsolás témáját és körülményeit.

 

Küldjön nekünk online ajánlatkérést és rövid időn belül jelentkezünk Önnél árajánlatunkkal: https://www.simonfay-translation.at/hu/ajanlatkeres/

Részletes információt a következő címen talál: https://www.simonfay-translation.at/hu/

 

 

Fordítóirodánk csapata:

Soós Alexandra

Soós Alexandra, BA MA MA

Projektmenedzser, fordító & tolmács

Soós Alexandra a Bécsi Tudományegyetemen diplomázott tolmács mesterszakon (magyar - német - angol nyelvpárral). Korábban Nemzetközi Tanulmányok (BA) valamint Kommunikáció- és Médiatudomány (MA) szakon szerzett diplomát Magyarországon. 2015-ben csatlakozott irodánkhoz projektmenedzserként, fordítóként és tolmácsként. Munkanyelvei a magyar, a német, az angol és a francia.

 

 

Timár-Andrushchenko Lilla

Timár-Andrushchenko Lilla, MA

Projektmenedzser & fordító

Timár-Andrushchenko Lilla germanisztikát és romamisztikát tanult a Debreceni Egyetemen, majd fordító szakon végzett a Bécsi Tudományegyetemen (magyar - német - francia nyelvpárban). 2016 óta csapatunk tagja projektmenedzserként és fordítóként. Munkanyelvei a magyar, a német, a francia és az angol.

 

 

Bemutatkozás | Nemzetközi háttér | Munkatársak | Szakterületek
Európai Unió | Hiteles fordítás | Publikációk | Képek | Kapcsolat

Vissza a főoldalra!