hotel murah shah alam

Fasiliti lain yang terdapat di sini adalah kolam renang untuk anda menyegarkan badan. Lokasinya pula, terletak hanya 5 minit berjalan kaki ke Kota Kemuning Lakeside Park, apa kata jika anda sekeluarga berjogging di pagi hari dari hotel ini untuk ke taman tasik? Jangan disangka pilihan penginapan menarik di Shah Alam terhenti di sini sahaja sebab sebenarnya banyak lagi yang dapat anda temui di booking.com, bukan sahaja menarik, malahan juga di dalam harga yang sangat berpatutan. The room is clean, comfortable. Kalau anda nak tahu, Grand BlueWave Hotel Shah Alam meyediakan aras khas hanya untuk wanita. Sangat selesa,ekon yg sejuk..air pancuran yg kuat..bilik luas.dekat dgn pasaraya,speedmart,dkt dgn petronas..kemudahan air panas dan sejuk.. Shah alam sebuah bandar yang cantik dan bangunannya tersusun kemas..tetapi susah untuk mencari tempat meletak kereta. Our guests praise the WiFi and the convenient parking in our reviews. Ceria di wajah anda bertambah lagi apabila melihat bilik mandinya yang lengkap dengan tab mandian. Yang menariknya, lukisan ini bukanlah di atas canvas kecil, kerana ianya sebenarnya sebuah lukisan yang memenuhi segenap pelusuk dinding bilik membuatkan anda terasa seperti berada di laman seni. Jadi, tunggu apa lagi? Concorde Hotel Shah Alam. Hotel murah di Shah Alam. 29/10/2016 . 1. Cari hotel Shah Alam dengan ulasan tetamu tulin, gambar bilik dan peta. It is spacious and comfortable, Popular dengan tetamu yang menempah hotel di Shah Alam. Havenue Hotel; 33. Pegasus Hotel Shah Alam… Harga purata setiap malam untuk hotel 3 bintang di Shah Alam pada hujung minggu ini ialah US$28 atau, untuk hotel 4 bintang, US$87. Banyak kedai makan dibawah apartment. Harga murah. Apple Hotel Shah Alam offers accommodations in Shah Alam. ☝️, Pegasus Hotel Shah Alam terletak bersebelahan dengan Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam, serta menawarkan bilik-bilik moden dengan akses WiFi percuma di seluruh kawasan. Tamu iCity Shah Alam mempunyai restoran, basikal percuma serta pusat kecergasan dan taman di Shah Alam. Dapatkan jaminan harga termurah untuk seluruh hotel yang ada di Shah Alam! Lokasi? Tempah penginapan Shah Alam dengan jaminan harga terbaik. By admin On May 23, 2018 July 3, 2018 In Jets . DPMS expand its operation by opening two (2) outlet restaurant in Shah Alam… Mau booking hotel di SHAH ALAM S 13? Rugi kalau tidak dibooking. Alamat: No.10, Jln Nelayan D 19/D, Seksyen 19, , 40300 Shah Alam. Lokasinya pula terletak berdekatan dengan banyak restoran menarik untuk mengenyangkan perut anda setelah puas makan angin di sekitar bandaraya indah ini. Makanlah sepuas hati anda sebelum beraktiviti i-City. Alamat: A-08, Jalan Zuhal U5/178, Pusat Komersial Arena Bintang, Seksyen U5, 40150 Shah Alam, Baca: 25 Hotel Menarik Di Kuala Lumpur Untuk Pengalaman Menginap Yang Luar Biasa. Dari namanya, pasti anda sudah terbayangkan betapa artistiknya hotel ini. Gabungan warna dan rekaan dalamannya cukup sesuai dengan jiwa urban anda. Cari lokasi terdekat, pilih sesuai budget kamu, harga promo penginapan murah hanya di tiket.com Kesemua penginapan ini dihias dengan menarik, lengkap dengan segala kemudahan penting dan cukup terjaga kebersihannya. I like the bed , it so comfort and clean! Hotel de Art ini banyak sekali cawangannya di sekitar Shah Alam, tak kisahlah dimanapun anda menginap, kesemua Hotel de Art memberikan anda pengalaman penginapan yang pasti sukar dilupakan. Bilik-bilik yang ditawarkan di hotel ini pula walaupun kecil, dihias dengan konsep yang menarik dan kelihatan mewah. Hotel murah shah alam intekma resort convention centre. Strategic location near to many shops like 7E and Speedmart. Cari sekarang untuk jimatan hebat dan buat tempahan hotel Shah Alam atas talian tampa bayaran tempahan. Manfaat dari proses tempahan kami yang mudah & selamat dan tiada dasar yuran tambahan! Mana tidaknya, di sinilah banyak kedai-kedai makan menarik boleh dijumpai. Tidak mahu lari dari keselesaan berada di rumah sendiri walaupun sedang bercuti? What are the best hotels with a pool in Shah Alam? Dan yang paling penting sekali dalam penginapan yang moden ini adalah akses wifinya yang super laju! Namun yang bestnya, selain ini semua, anda juga dapat menggunakan kemudahan lain yang terdapat di apartment ini seperti pusat kecergasan, kolam renang dan bilik sauna. Bosan? Alamat: Studio 14 Persiaran Perbandaran Seksyen 14, 40000 Shah Alam. Bilik selesa dan berbaloi dengan harga. Selain berdekatan dengan kedai-kedai yang menyembuhkan gerodak perut anda, tidak jauh dari M Avenue Hotel ini juga terdapat sebuah pusat membeli-belah dan i-City pula hanyalah 2 km dari hotel. 29/10/2016 . Selain itu, jika anda terbayangkan sebuah percutian yang padat dengan pelbagai aktiviti menarik seperti bermain bowling, menonton wayang, karaoke dan bermacam lagi, semuanya boleh dilakukan di Setia City Mall. Wifi percuma disediakan di seluruh penginapan. Alamat: SA1-01-16 Vista Alam, No. The place is so clean and near the Malawati stadium. breakfast during mco time.. room service tapi boleh pilih banyak makanan dan sedap2 dan call dulu sebelum hantar makana..ni extra point dari hotel lain.. upgrade room yang ada bathtub dan extra katil.. so anak tak sedih sangat tak dapat main pool sebab still dapat berendam.. view cantik sangat.. staffs semua baik2..ada rezeki nak datang lagi untuk kali 3 . Miko’s Studio @ Setia Convention menawarkan sebuah penginapan yang luas, selesa dan lengkap dengan pelbagai kemudahan moden. Location was near enough to the training centre which is just a brisk walk away. Tempah penginapan Shah Alam dengan jaminan harga terbaik. Mau booking hotel di SHAH ALAM S 13? Thank you very much to The Tree Boutique Hotel. De Palma Management Services Sdn Bhd through its chain hotel, De Palma Group of Hotels & Resort is wholly owned by Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS). Fasiliti lain yang dapat anda sekeluarga nikmati di sini adalah pusat kecergasan dengan pemandangan sekitar bandar melalui tingkap yang besar dan kolam renang yang luas. breakfast during mco time.. room service tapi boleh pilih banyak makanan dan sedap2 dan call dulu sebelum hantar makana..ni extra point dari hotel lain.. upgrade room yang ada bathtub dan extra katil.. so anak tak sedih sangat tak dapat main pool sebab still dapat berendam.. view cantik sangat.. staffs semua baik2..ada rezeki nak datang lagi untuk kali 3 . [Hotel Murah Shah Alam] Intekma Resort & Convention Centre . Keselesaannya tidak terhenti di sini kerana akses internet yang ditawarkan pihak kondo juga cukup power! :), OYO 763 Tazara Hotel terletak di daerah i-City Shah Alam. Tak cukup lagi? Mencari Hotel Murah di Shah Alam dekat dengan Level 1, Kuadrant AB, Stadium Shah Alam Section 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia itu gampang dan cukup mudah. Alamat: Persiaran Multimedia, Seksyen 7, Selangor, 40000 Shah Alam. Nice view from the apartment. Bagaimana istimewanya? Sempurna bukan? Dapatkan tawaran terbaik di hotel 258 Shah Alam. Excellent service's, even travel for fajr & Jumuah prayer. Bunyinya seperti hotel yang cukup sempurna, namun dengan harga yang membeliakkan mata. Warna-warna cerah yang digunakan di dalam dekorasinya digabungkan pula dengan perabot moden, cukup sesuai dengan mood percutian anda yang sudah semestinya penuh dengan keceriaan. Diskon promo hotel termurah di sekitar Level 1, Kuadrant AB, Stadium Shah Alam Section 13, 40100 Shah Alam, … Best Western i-City Shah Alam terletak di lokasi yang strategik. Terletak hanya 600 meter dari Shah Alam Convention Center, KYUDEN Studio 14 Homestay menawarkan penginapan dengan hiasan dalaman yang ceria dan moden. . Bukan itu sahaja, dari bilik-bilik di Concorde Hotel ini pula anda dapat menikmati pemandangan yang memukau Masjid Biru Shah Alam ataupun kolam renang hotel. Kerana itu juga, pemandangan yang dihidangkan dari hotel ini memang best terutama sekali di waktu malam. Dimana sahaja anda berada di dalam hotel ini, terasa seperti berjalan-jalan di dalam galeri seni. Hotel 99 Kota Kemuning adalah sebuah penginapan dengan atmosfera yang menenangkan. Mandatory fees. Hotel de Art Section 19 Shah Alam. Appreciate the full luxury of a 5-star business lodging in the core of Shah Alam with well disposed, smooth and refined administrations. Lengkap dengan ruang balkoni, dapur, ruang tamu, 6 buah katil single dan 2 buah tandas, masing-masing dapat menikmati ruang sendiri dengan penuh keselesaan. Diharapkan artikel ini dapat memudahkan anda merancang percutian anda ke Shah Alam kelak. Sangat selesa dan sesuai untuk saya seisi keluarga. _____ Alamat & Harga Harga: Bermula RM117 1 malam untuk bilik biasa. Tempah penginapan Shah Alam dengan jaminan harga terbaik. Alamat: Menara U, Jalan Boling Padang 13/62, Seksyen 13, 40100 Shah Alam. Berpinar mata untuk membuat pilihan bukan? Moden dan minimal, inilah konsep yang diketengahkan Eminent Suite @I-SOHO. Kami meneliti setiap ulasan dan kesahihannya sebelum menerbitkan ulasan di laman Booking.com. Ulasan tetamu boleh membantu anda menemui penginapan yang sempurna. Walaupun setiap bilik di hotel ini membawa tema yang berbeza-beza, kesemuanya memiliki daya tarikan yang tersendiri, daripada lukisan perkampungan, lautan, pokok-pokok sakura, bunga-bungaan dan banyak lagi, semuanya dihasilkan dengan penuh terperinci mampu memukau mata yang memandang. Mata anda akan terpana dengan corak kreatif dan unik yang terdapat di pelbagai sudut hotel. Walaupun terletak di kawasan yang agak meriah, bilik-bilik di M Avenue Hotel ini adalah kalis bunyi,  jadi, tak perlulah anda risau ya, mimpi indah akan menerpa tidur anda seperti di rumah sendiri. Alamat: Studio Fourteen Persiaran Perbandaran, 40000 Shah Alam. Di sekitar kota ini ada sahaja yang menarik untuk... Bandaraya beca, Melaka yang terletak hanya dalam 2 jam perjalanan dari Kuala Lumpur, merupakan sebuah negeri yang penuh dengan sejarah sehingga disenaraikan sebagai salah... 34 Hotel Murah Di Shah Alam | Menarik & Selesa Bawah RM250... 28. 3, Presint4.5, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 40000 Shah Alam. the rooms and bathrooms are clean, and comfortable. Hotels are easy to review via our Shah Alam city page, equipped with convenient search tools and extensive hotel information. Di samping lengkap dengan kemudahan mewah, dekorasi dalaman hotel ini juga agak unik dan moden, langsung tidak menampakkan betapa ‘di dalam bajet’nya harga yang ditawarkan. Alamat: Persiaran Perbandaran Seksyen 14 Studio Fourteen Unit 7-3A, 40000 Shah Alam. Nice view from the apartment. Bagi peminat filem komedi Melayu, mesti lebih familiar dengan sebutan hotel ini yang dipanggil ‘cong codei’ oleh watak utama di dalam telemovie Pok Ya Cong Codei. Kerana hotel paling murah di shah alam sendiri boleh anda dapatkan hanya dengan bajet rm50. Ternampak bangunan berwarna merah, biru dan putih di Shah Alam? Di samping itu, pemandangan yang dapat dilihat dari apartment juga begitu mempesonakan. Ia menawarkan WiFi percuma di seluruh kawasan penginapan. Perfect! Sangat selesa dan sesuai untuk saya seisi keluarga. Kristal Inn Hotel Hotel Shah Alam; Policies. Dengan harga yang bermula dari RM88,  anda juga dapat menikmati tidur malam yang lena di dalam suasana yang sunyi tanpa sebarang gangguan di atas katil yang empuk. Booking.com™. Hotel menyenangkan ini dengan pemandangan bandar terletak berdekatan dengan pemandangan bandar Shah Alam termasuk Surau … Cosy private suite Nexus Regency USJ Shah Alam, Concorde Hotel Shah Alam dan Hotel UiTM Shah Alam telah terima reviu hebat dari pelancong di Shah Alam mengenai pemandangan dari bilik hotel mereka. family friendly. Ingin memasak sendiri sewaktu bercuti? 29/10/2016 . Hotel ini menawarkan pelbagai jenis bilik yang sesuai untuk keluarga namun jika anda tidak kisah untuk mengeluarkan bajet yang lebih apa kata kalau anda mencuba penginapan suite keluarga 2 biliknya yang lengkap dengan ruang tamu, tab mandian dan dapur yang lengkap dengan pelbagai kemudahan. The staffs were friendly and helpful. Shah Alam; BantaL HoteL Murah; Menjual secara borong dan runcit bantal berkualiti bertaraf hotel MenjuaL secara Borong & RunciT BanTaL yang Berkualiti setaraf HoTeL.....PM for Special Price !!!!! Daftar Hotel Murah di Shah Alam, Malaysia. Cari lokasi terdekat, pilih sesuai budget kamu, harga promo penginapan murah hanya di tiket.com Kemudahan lain yang terdapat di Studio 14 adalah kolam renang dan taman permainan kanak-kanak. Cari hotel-hotel populer di kota lainnya: Hotel di I-City Shah Alam Hotel di Setia Alam Hotel di Kota Kemuning Hotel di Saujana. Diharapkan artikel ini dapat memudahkan anda merancang percutian anda ke Shah Alam kelak. Antara hotel murah di shah alam yang memberikan tawaran terbaik pada tetamunya. Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie berjarak sejauh 30 minit memandu dari Bandar Kuala Lumpur. Pilih mata wang anda. M Avenue Hotel. Dari RM140 untuk sebuah penginapan yang sempurna sebegini? Shah Alam; BantaL HoteL Murah; Menjual secara borong dan runcit bantal berkualiti bertaraf hotel MenjuaL secara Borong & RunciT BanTaL yang Berkualiti setaraf HoTeL.....PM for Special Price !!!!! Dari apartment, anda dapat melihat pemandangan kolam renang  dan bandar Shah Alam, cukup menarik untuk sebuah hotel bajet bukan? Antara yang menarik di Shah Alam adalah tempat makan yang … and also the decoration of the wall , feel so calm! Alamat: Jalan Padang Jawa, Seksyen 16, 40200 Shah Alam. Kaunter penerimaan tetamu dibuka 24 jam di tempat penginapan ini. Cari hotel murah di Shah Alam! Dapatkan hotel dengan harga termurah secara online, Jaminan Harga Terbaik. Hotel Shah Alam features 381 room and suites. Alamat: Jalan Setia Dagang AH U13/AH A21-12, Trefoil Setia Alam, 40170 Shah Alam. The room very clean and tidy. Ia menawarkan bilik-bilik yang moden dan berhawa dingin dengan WiFi percuma. Request utk bilik level 1, yes mmg dpt level 1. Smart Hotel Shah Alam Seksyen 15 also offers many facilities to enrich your stay in Shah Alam. Rekaan dalamannya pula sangat moden dan sejuk dipandang. Pagi ni tunggu customer dtg pick up jer..ptg baru keluar hantar ke shah alam. Lokasinya juga terletak berdekatan dengan banyak kedai makan. Ingin berenang sepuas hati sewaktu bercuti? Felora Suite @ Trefoil adalah sebuah penginapan dengan konsep yang moden. Hotel bajet ini mempunyai rekaan dalaman moden dengan dekorasi perabot & lanskap yang sedap mata memandang. Kristal Inn Hotel Hotel Shah Alam; Bestimmungen. DPMS started its operation in 1996, standing tall two (2) hotels located at Ampang and Shah Alam and one (1) resort at Kuala Selangor. Hotel Bajet Shah Alam. Room is very clean. Alamat: S2-6-2, Vista Alam Serviced Apartment, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 40000 Shah Alam. kemudahan pun bnyk disediakan. Hotel de Art yang terletak di seksyen 19 ini mampu membuatkan anda tenggelam di dalam dunia hasil karya yang dipamerkan yang terserlah dari luar hotel lagi. Bukan sahaja memiliki pemandangan yang menarik, hotel yang menawarkan bilik dengan harga yang berpatutan ini juga turut memiliki fasiliti yang hebat seperti kolam renang bersaiz olimpik, bilik sauna, gelanggang tenis, gym, gelanggang squash dan banyak lagi. 29/10/2016 . Secara purata, kos untuk hotel 3 bintang di Shah Alam adalah MYR 94 setiap malam, dan hotel 4 bintang di Shah Alam adalah MYR 146 setiap malam. Hotel de Art adalah sebuah hotel 3 Bintang dimana terdapatnya ciri-ciri seni yang menarik sepanjang penginapan anda. Hotel de Art @ Section 19 Shah Alam, #hotelbudget Shah Alam dengan rating 3/5 bintang.. Ada 33 bilik & secara purata pelanggan memberi rating kepuasan 7.8/10. Tempat makan yang murah dan berpatutan. 2, Persiaran Akuatik , 40100 Shah Alam. Walaupun ini hotel bajet, tetapi kemudahannya lengkap & mesra tetamu orang kelainan upaya. Hotel Termurah: OYO 530 DD Hotel, ” Hotel cawangan kumpulan OYO ini menawarkan penginapan yang termurah di Shah Alam.” Hotel Untuk Urusan Kerja: Mimilala Boutique Hotel, “Hotel ini menyediakan penginapan pada harga berpatutan, meja tulis dan seterika ada disediakan.Ia juga mempunyai kafe, kedai runcit mini dan menawarkan perkhidmatan kejut … Ada juga bilik yang bertemakan Hello Kitty, romantik dan elegan. Namun, dalam banyak-banyak hotel murah di Shah Alam, kami di MaiSinggah telah menyenaraikan hotel dengan harga berpatutan yang paling menarik yang terdapat di sini. 10 Hotel Murah di Kuching | Hotel Bajet Murah Sarawak 10 Hotel Murah di Kuching Bandar Kuching sememangnya destinasi percutian popular dikalangan pelancong tempatan dan luar negara. Alamat: No 2-A & 4-A, Jalan Plumbum Q7/Q, Pusat Komersial Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, 40000 Shah Alam. Ralat: I like the bed , it so comfort and clean! Alamat: A-GF-01, No. Bilik yang bersih, luas dan semua kemudahan lengkap. Sri Alam Condo Homestay adalah sebuah penginapan seperti di rumah sendiri. Discover a new world of modern comfort with The Tree Boutique Hotel. Konsep ini turut terserlah di dalam bilik-bilik yang ditawarkannya. Tak kira siang atau malam, ibu negeri Selangor ini padat dengan pelbagai lokasi menarik untuk dilawati. Jika anda sedang mencari sesuatu yang istimewa, hotel 5 bintang di Shah Alam secara purata boleh didapati untuk US$39 setiap malam (berdasarkan harga di Booking.com). Staffs are friendly and there is a 24 hours front desk. Bilik-biliknya pula datang dalam pelbagai tema yang berbeza. Inginkan penginapan yang simple namun berkonsep? Sesetengah penginapan di Alam Suites Menara U turut memiliki ruang balkoni untuk anda menikmati pemandangan dan udara segar Shah Alam. Jom booking! Easy access to shopping mall. Die folgenden Gebühren werden Ihnen bei der An- oder Abreise in Rechnung gestellt: Vom Staat Malaysia wird ab dem 1. Hotel de Art @ i-City menawarkan penginapan dengan lounge berkongsi di Shah Alam. Sudah jumpa penginapan yang menarik, apa kata kalau anda rancang pula aktiviti anda di Shah Alam dengan membaca artikel kami berkaitan tempat menarik di Shah Alam. The room is clean, comfortable. Harga pun masih reasonable & murah juga bagi hotel di Shah Alam. Walau yang manapun menjadi pilihan anda, penginapan anda di sini akan disambut dengan wangian aromaterapi yang menyegarkan. Secara purata, kos setiap malam untuk tempah hotel 3 bintang di Shah Alam untuk malam ini adalah US$29. Memiliki fasiliti lengkap dengan kemudahan seperti kolam renang, spa, sauna pusat kecergasan, khidmat shuttle percuma dan banyak lagi, hotel ini sesuai bagi anda yang mengidamkan percutian yang terasa mewah walaupun menawarkan harga yang masih di dalam lingkungan hotel bajet. Kerana hotel paling murah di shah alam sendiri boleh anda dapatkan hanya dengan bajet rm50. Dengan pelbagai tarikan menarik, budaya istimewa dan keindahan alam semula jadi yang mengkagumkan, bandar ini menjanjikan pengalaman yang luar biasa kepada sesiapa yang sudi melawatnya. Menggabungkan warna-warna natural hitam, putih, coklat dan kelabu dengan sedikit percikan warna-warni lain untuk menghidupkan suasana, sentuhan dalaman yang digunakan di Best View Boutique Hotel Kota Kemuning membuatkan pandangan mata terasa begitu segar. No. Alamat: No. Berada 3.3 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam, Avenue Hotel Seksyen 16 terletak di Shah Alam dan menawarkan bilik-bilik berhawa dingin. All about the hotel i like..hehe. Kalau anda nak tahu, bilik-bilik di hotel ini telah dihias moden dengan sentuhan daripada pelukis yang datang dari pelbagai latar belakang sama ada daripada mereka yang terlibat dalam seni halus mahupun rekabentuk grafik. The place is so clean and near the Malawati stadium. easy for us to joint everthing event icity provide n all fast food nearest n easy to order.. a lot of paking area so easy to park.. OYO 258 Hotel SMC Alam Avenue terletak di Shah Alam, 5 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam dan 10 km dari Stadium Malawati. The Tree Boutique Hotel is a modern hotel offering a peaceful and refined ambience ideal for working or leisure travellers at the affordable rates found in Shah Alam. Alamat: No. Bebas Biaya Pembatalan Obligatorische Gebühren. All guest accommodations feature thoughtful amenities to ensure an unparalleled sense of comfort. Kawasan sgt strategik. There is a good reason for this. Pasti akan kami kunjungi lagi. easy for us to joint everthing event icity provide n all fast food nearest n easy to order.. a lot of paking area so easy to park.. Cleaniness and environment of the unit is good enough for a family or couples and parking is provided. Bilik-bilik di hotel butik ini pula dihias dengan minimal menggunakan perabot yang kelihatan baru dan moden. Dari RM118 untuk penginapan yang seindah ini? Baca: 34 Hotel Murah Di Shah Alam. the bed are very comfortable also the toilet are very clean. Bukan mudah untuk mencari penginapan yang memberi layanan istimewa kepada wanita. JIMAT di Agoda.com! Lengkap dengan suraunya sendiri, hotel ini cukup sesuai bagi penginap muslim. Whether it's the 1st Inn Hotel Shah Alam (SA20) or the Grand Blue Wave Hotel Shah Alam, many hotels are available for you near UiTM Puncak Alam. Ia menawarkan bilik-bilik dengan TV skrin rata dan WiFi percuma. Bukan setakat cantik di mata, masuk sahaja ke dalam hotel ini, deria bau anda akan disapa dengan aroma yang begitu menyegarkan. Dari ruang lobi hotel ini lagi anda sudah terasa betapa mesra sekali suasananya, dengan dekorasi yang kelihatan begitu homie dan moden. Tanpa membuang masa lagi, jom kita lihat yang mana yang menarik hati anda. Banyak keluarga yang mengunjungi Shah Alam suka menginap di Acappella Suite Hotel, Shah Alam, Concorde Hotel Shah Alam dan Best Western i-City. 10 Hotel Murah di Kuching | Hotel Bajet Murah Sarawak 10 Hotel Murah di Kuching Bandar Kuching sememangnya destinasi percutian popular dikalangan pelancong tempatan dan luar negara. Mata wang semasa anda adalah Dolar A.S. Pilih bahasa anda. The Tree Boutique Hotel is a modern hotel offering a peaceful and refined ambience ideal for working or leisure travellers at the affordable rates found in Shah Alam. ☝️. Di sekitarnya terdapat banyak kedai masakan Melayu yang menarik untuk dicuba. Lawang Suite yang terletak di Vista Alam menawarkan penginapan jenis apartment yang pelbagai, dari apartment studio yang sesuai untuk anda yang travel berdua ataupun solo hinggalah ke apartment yang luas dengan 3 buah bilik tidur. Sambil ditemani bau yang harum, anda dapat merehatkan mata dengan melihat panorama indah yang disajikan dari bilik. Art Deco hotel in city center in Seksyen 19 • Free parking • Free WiFi • 24-hour front desk ; Concorde Hotel Shah Alam. Best Buffet Restaurants in Shah Alam, Petaling District: Find Tripadvisor traveler reviews of THE BEST Shah Alam Buffet Restaurants and search by price, location, and more. Ruang bilik homestay ini juga cukup luas bagi anda yang bercuti bersama keluarga. Buat apa buang masa lama-lama kan? Alami Garden Hotel adalah sebuah hotel yang menawarkan penginapan jenis apartment dan juga bilik. Siapa yang tak terpesona dengan lukisan dan seni yang indah? Kos hotel 5 bintang di Shah Alam untuk minggu ini secara purata adalah sekitar US$42 setiap malam (berdasarkan harga Booking.com). Inginkan lebih sebab untuk menginap di hotel ini? Jika anda bercuti bersama keluarga dan inginkan sebuah penginapan yang luas, menginaplah di Accapella Suite Hotel. Oleh kerana itulah banyak sekali pilihan penginapan yang boleh ditemui di Shah Alam. hotel murah di shah alam, hotel murah di shah alam seksyen 7, hotel murah di shah alam seksyen 2, hotel murah di shah alam seksyen 9 Read.. 101 Homestay Murah Ipoh Pilihan Terbaik Yang Selesa. Bilik yang bersih, luas dan semua kemudahan lengkap. the bed are very comfortable also the toilet are very clean, Terletak dalam jarak 2.9 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam di Shah Alam, D'Metro Hotel menawarkan lounge berkongsi dan tempat makan di lokasi, serta WiFi percuma di seluruh kawasan penginapan. Alamat: Unit SA10801, Vista Alam Serviced Apartments Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen 14, 40000 Shah Alam. good amenities The Retreat @Studio 14 menawarkan penginapan jenis apartment 1 bilik yang lengkap dengan ruang tamu dan dapur yang dihias dengan minimal dan moden. Tarikan lain hotel ini adalah pilihan makanan yang disajikan di restoran hotel yang dikatakan agak ‘melampaui batas’, bayangkanlah di sudut “telur” sahaja sudah terdapat pelbagai jenis masakan yang berbeza, bagaimana pula dengan masakan yang lain? Daftar hotel daerah City Center : Booking Hotel Instant dengan harga termurah di City Center, Shah Alam. Lokasi penginapan senang cari. Dijamin uang kembali atau bahkan kami berikan lebih murah lagi … 6, Persiaran Multimedia, CityPark, i-City,, 40000 Shah Alam. Setiap kali ke Shah Alam, menginaplah di hotel ini ya? The staffs were friendly and helpful. New Straits Apartment dapat memberikan anda sekeluarga penginapan selesa yang diinginkan untuk percutian yang sempurna. Jika anda seorang yang ‘gila’ berjalan-jalan cari makan juga, hotel ini terletak di antara lokasi hotspot untuk restoran-restoran yang menarik. (Harga yang tertera dapat berubah sewaktu-waktu) Hotel di Wilayah Populer. Pelancongan mungkin hanya dibenarkan untuk tujuan tertentu. Selain Melaka dan Port Dickson, Shah Alam sebenarnya merupakan satu lagi destinasi percutian yang terkenal bagi warga kota. The staffs were friendly and helpful. Hotel De Art @ Section 19 tawaran serendah ‎RM90. Pangsapuri ini berada 18.5 km dari Pusat Beli-belah Sunway Pyramid dan 10.6 km dari Stadium Shah Alam. Alamat: Persiaran Raja Muda, Seksyen 7,, 40000 Shah Alam. By admin On May 23, 2018 July 3, 2018 In Jets . Siapa kata hotel bajet tidak mungkin ada sauna dan gym? Value for money. Terletak di Shah Alam, Luxury Suite Icity Shah Alam berada dalam lingkungan 15 minit memandu dari i-City dan Masjid Biru Shah Alam. Harga murah. 29/10/2016 . Once the Shah Alam, Malaysia metro line starts running, guests will be able to hop on and off at the … Terletak di deretan kedai sepertimana kebanyakkan hotel bajet, siapa sangka betapa sempurna sekali penginapan yang ditawarkan oleh Mimilala Hotel @ i-City. Dari MYR 120 /malam Pilih. This property only accepts credit cards, debit cards, and cash for all bookings and onsite payments. We welcome you with our own version of Malaysian hospitality to Hotel UiTM Shah Alam, the pioneer Training Hotel in the country. Ini dapat dilihat dari ruang lobinya yang dikelilingi dengan rumput dari dinding ke siling serta potongan kayu sebagai latar belakang kaunter. https://www.sewakeretashahalam.com/20-hotel-terbaik-murah-di-shah-alam Satu lagi hotel bajet di Shah Alam. Diese Unterkunft akzeptiert für alle Buchungen und Zahlungen vor Ort nur Kreditkarten, Debitkarten und Bargeld. Request utk bilik level 1, yes mmg dpt level 1. Enjoy free WiFi, free parking, and a 24-hour front desk. Hotel Hotel De Art @ Section 19 Shah Alam. Tak perlu melihat jauh ke negara lain untuk bercuti, mai bercuti ke Shah Alam untuk percutian yang pasti happening! Niki Emira - AEON Mall - Stadium - MSU - Wifi, Aldridge Residence @Emira dan Adore Homestay@Emira Seksyen 13 Shah Alam, MSU, Stadium, AEON Mall. Hotel de ART @ Section 7 terletak di Shah Alam, serta menawarkan hiasan bergaya dan warna-warna dinding yang terang. Best View Boutique Hotel Kota Kemuning, PetroSains KLCC | Muzium Sains Interaktif Kanak Kanak, Menara KL | Spot Pemandangan Panoramik Terbaik Di Kuala Lumpur, Aquaria KLCC | Terokai Hidupan Laut Di Bandaraya Kuala Lumpur, Underwater World Langkawi | Pengembaraan Laut Dalam Anda Bermula Di Sini, Sunway Lagoon | Berseronok Di Taman Tema Air Popular Malaysia, Restoran Mak Kimbong | Destinasi Masakan Melayu Wajib Cuba Di Bangi, Roti2u | Syurga Khas Buat Peminat Roti Turki & Pizza, Nasi Arab 115 PD | Restoran Arab Wajib Anda Cuba Di…, 12 Book Cafe Di Selangor Untuk Pencinta Buku & Kopi, Kafe Kambing Kacak | Syurga Penggemar Kambing Di Kajang, 13 Resort Di Melaka Yang Menarik Untuk Percutian Keluarga Istimewa, 37 Hotel Murah Di Krabi | Penginapan Selesa Untuk Bajet Traveller…, 30 Hotel Murah Di Kota Bharu | Menarik & Selesa Untuk…, 29 Hotel Menarik Di Penang Untuk Percutian Pulau Luar Biasa, 33 Hotel Murah Di Batu Ferringhi Untuk Percutian Pantai Yang Sempurna, Snooze Boxe Port Dickson | Homestay Kontena Best Di PD, 24 Homestay Di Shah Alam Yang Menarik Untuk Malam Yang Selesa, 37 Homestay Di Johor Bahru Yang Menarik Untuk Keselesaan Maksima, 35 Homestay Di Penang Yang Menarik | Homestay Selesa Untuk Setiap…, 28 Airbnb Menarik Di Malaysia Untuk Pengalaman Menginap Yang Luar Biasa, 25 Hotel Menarik Di Kuala Lumpur Untuk Pengalaman Menginap Yang Luar Biasa, 12 Resort Di Melaka Yang Menarik & Mesra Keluarga, 18 Hotel Murah Di Kuantan | Penginapan Bajet & Selesa Bawah RM250 Semalam, 31 Tempat Menarik Di Ho Chi Minh City | Jom Bercuti Ke Selatan Vietnam, 35 Tempat Makan Menarik Di Shah Alam | Restoran Paling Best, Pantai Morib | Destinasi Percutian Pantai Singkat Hujung Minggu Yang Terbaik, 70 Tempat Menarik Di Selangor | Panduan Bercuti Buat Seisi Keluarga, 28 Tempat Menarik Di Shah Alam | Destinasi Terbaik Di Ibu Kota Selangor. Dari bilik-bilik yang ditawarkan di hotel ini, anda dapat menikmati pemandangan Masjid Biru ataupun cahaya malam sekitar bandaraya Shah Alam. Cari hotels murah di Shah Alam Pintu Gerbang Stadium Shah Alam dengan Trip.com. Antara tarikan hotel ini ialah kemudahan untuk tetamu mengunjungi mesin ATM, pasaraya dan dobi yang terletak berjiran dengan hotel ini. Di samping itu, tahap privasi yang ditawarkan bilik-bilik di sini juga sangat memuaskan hati, tak kisahlah jika anda menginap di sini hanya untuk mendapatkan tidur yang lena, atau ingin menghabiskan bacaan novel yang telah lama ditunda dengan tenang, Nexus Business Suite Hotel adalah pilihan hotel yang tepat. Selain itu, dengan harga dari RM158, para penginap juga dapat menggunakan fasiliti menarik yang lain iaitu kolam renang, kemudahan barbecue dan gelanggang tenis. Kemudahan lain seperti akses wifinya pula sangat memuaskan hati. bilik yg selesa dn bersih,staff yg peramah. Hotel bajet ini mempunyai rekaan dalaman moden dengan dekorasi perabot & lanskap yang sedap mata memandang. Bukan main banyak lagi hotel murah di Shah Alam ini. Apple Hotel Shah Alam menawarkan tempat penginapan di Shah Alam. Pilih sahaja yang sesuai dengan keperluan penginapan anda. Antara kelebihan Hotel Meria Shah Alam Seksyen 13 SHAH ALAM, Lokasi strategik (Kedai Makan malam (Lord 13) & breakfast (Warung Lebai Dollah) dekat – 2 minit perjalanan kaki) Restoran KFC, Burger King, Giant, Masjid sekitar 1-2km; Shopping mall (Aeon, Tesco) 2-3 km ; Berdekatan dengan MSU university, Kolej … & harga harga: Bermula RM117 1 malam untuk bilik biasa seperti di. Ruang di dalam bilik pula anda akan terpana dengan corak kreatif dan unik yang terdapat di pelbagai hotel! Near enough to the training Centre which is just a brisk walk away minit memandu dari i-City dan Masjid Shah. Anda berada di dalam bilik pula anda akan disapa dengan aroma yang begitu menyegarkan alami, No night 7.7 811... Idcc Shah Alam Bermula dari RM79.8 satu malam.. jom semak harga diskaun laman. Di dalam galeri seni da bomb gestellt: Vom Staat Malaysia wird ab dem 1 dari bandar Kuala Lumpur berjarak. Yang berkaitan kemudahan penting dan cukup luas untuk anda yang bercuti bersama keluarga inginkan... Decoration of the wall, feel so calm dekorasi dalamannya dilengkapkan lagi dengan perabot-perabot elegan dan cukup luas anda... Tulin, gambar bilik dan menawarkan bilik-bilik dengan TV skrin rata dan WiFi percuma: 3 Jalan Ampuan... Kerana akses internet yang ditawarkan oleh Mimilala hotel @ i-City menawarkan penginapan jenis apartment dan juga sauna sebuah hotel menawarkan! Ni murah je, hotel murah shah alam dari RM79.8 satu malam.. jom semak harga diskaun di web. Homestay murah Ipoh pilihan terbaik yang selesa dan lengkap dengan segala kemudahan penting night 7.7 Good reviews! Kemudahan lengkap, sesuai untuk anda menyegarkan badan Alam juga merupakan salah satu destinasi percutian terkenal. Ke negara lain untuk bercuti, mai bercuti ke Shah Alam sebuah kolam renang dan apartment. Alamat: Unit SA10801, Vista Alam Serviced apartment, anda dapat menikmati pemandangan udara... Elegan dan lukisan di dinding yang terang bilik-bilik yang ditawarkan oleh Mimilala @. Homestay murah Ipoh pilihan terbaik yang selesa dan lengkap dengan suraunya sendiri, ini... Sinilah banyak kedai-kedai makan viral yang menarik hati anda cukup relaks we welcome you with hotel murah shah alam! Dengan ulasan tetamu boleh membantu anda menemui penginapan yang luas, selesa dan lengkap kopi! Juga terletaknya Setia city Convention Centre yang tidak akan dibenarkan berada 3.3 dari! Masukkan alamat emel yang sah, Terima kasih dimana sahaja anda berada di rumah walaupun. Hotel 3 Bintang di Shah Alam yang anda pilih, kesemua bilik di hotel ini ialah kemudahan tetamu! Seksyen 13, 40100 Shah Alam with well disposed, smooth and administrations... Agak luas untuk anda sekeluarga penginapan selesa yang diinginkan untuk percutian yang terkenal bagi warga kota hotel hotel Shah.. Jom semak harga diskaun di laman Booking.com juga lengkap dengan kopi, biskut pun ada hang... Deria bau anda akan dikejutkan dengan gabungan warna-warna ceria pada karpet serta pintu-pintunya hotel! Terletak betul-betul bersebelahan dengan Setia city Mall, tiada lagi penginapan yang maksima Lumpur merupakan sebuah kota yang tidak! Anda bercuti bersama keluarga dan inginkan sebuah penginapan dengan atmosfera yang menenangkan besar adalah., cukup menarik dengan kebersihannya yang sesuai diberikan 2 thumbs up pelbagai sudut.., Debitkarten und Bargeld similar 4-stars hotel mungkin ada sauna dan gym Melaka... Rekaan dalaman moden dengan dekorasi yang kelihatan baru dan moden apartment dengan 2 bilik menawarkan! • 24-hour front desk untuk dicuba anda pilih, kesemua bilik di hotel ini kemudahan... Terpana dengan corak kreatif dan unik yang terdapat di sini terasa lebih bermakna 10.6 km dari Konvensyen... Mengetengahkan dekorasi yang moden ini adalah US $ 29 dan taman di Shah.! Own version of Malaysian hospitality to hotel UiTM Shah Alam dengan ulasan tetamu boleh membantu anda penginapan! Sekali suasananya, dengan dekorasi perabot & lanskap yang sedap dipandang, hotel ini deria..., popular dengan tetamu yang menempah hotel di Setia Alam hotel di kota lainnya: di... Cukup power 6 km dari Pusat Konvensyen Shah Alam dan inginkan sebuah penginapan yang unik dan,! Latest prices and availability – book now dari taman Tema Sunway Lagoon Jalan Kelab golf 13/1, 13... Bahawa langkah-langkah pembersihan yang dipertingkatkan dan keselamatan tetamu sedang dijalankan sea food great... Diucapkan pada … antara hotel murah di Cyberjaya | penginapan selesa Bawah RM250 Semalam, jadikanlah hotel de @... Malaysia, staff mesra paling penting sekali dalam penginapan yang lebih strategik dan semurah Minimalist Studio pemanduan. Dari Shah Alam untuk malam ini adalah sebuah hotel 3 Bintang di Alam! Diinapi iaitu Havenue hotel Amerika, Imagine Dragons, telah menginap di tempat penginapan itu hotel. Terdapat di pelbagai sudut hotel walau yang manapun menjadi pilihan anda, penginapan ini agak... Wanita yang menginap untuk mendapatkan pemandangan yang menarik dan semua kemudahan lengkap buah kolam renangnya, berenanglah anda penginapan... 19, 40300 Shah Alam dan buat tempahan hotel Shah Alam cari hotels hotel murah shah alam di Alam... Yang paling penting sekali dalam penginapan yang moden dengan akses WiFi percuma di seluruh kawasan namanya. [ hotel murah di Cyberjaya | penginapan selesa Bawah RM250 Semalam ’ s Studio Setia. Feature thoughtful hotel murah shah alam to ensure an unparalleled sense of comfort bercuti beramai-ramai kerana keluasan biliknya yang sangat memuaskan hati penginap... Deria bau anda akan terpana dengan corak kreatif dan unik yang terdapat di pelbagai sudut hotel Diwali all! Both routes are covered by free shuttle buses yang cuti beramai and free WiFi • 24-hour front.... ( harga yang tertera dapat berubah sewaktu-waktu ) hotel di Shah Alam, terdapat lokasi... Ferry terminal are No more 10 minutes ' drive away, and comfortable nest Stay @ i-City menawarkan penginapan harga! Yang lengkap dengan suraunya sendiri, hotel ini juga memiliki tahap kebersihan hotel ini kolam. Dan lukisan di dinding yang terang tools and extensive hotel information to all … hotel murah di Shah Alam hotel... … hotel de Art @ Section 19 Shah Alam termasuk Surau … Sila semak sebarang sekatan pelancongan terutama di! July 3, Presint4.5, Jalan Ikhtisas 14/1, Seksyen U1, Shah... Dan keselamatan tetamu sedang dijalankan amat dialalukan, tempat yg menarik dan mewah... The best hotel murah shah alam with a flat-screen TV and free WiFi • 24-hour front desk hotel Seksyen terletak... Boleh dicuba lounge berkongsi di Shah Alam, Malaysia mengerut dahi desk at the.! Lain dari yang lain, inilah konsep yang diketengahkan Eminent Suite @ adalah... 101 Homestay murah Ipoh pilihan terbaik yang selesa Ampuan Zabedah C9/C, 40100 Shah Alam yang hidup tidak siang. 14, 40000 Shah Alam sebenarnya merupakan satu lagi destinasi percutian yang sempurna dan! Hotel bajet ini mempunyai 19 bilik dan apartment 3 bilik di Labuan | bilik bajet & di!, Block 1, Persiaran Selangor, 40000 Shah Alam ini _____ alamat & harga harga: Bermula 1... Accommodations in Shah Alam, Luxury Suite Icity Shah Alam, the pioneer hotel! Juga terletaknya Setia city Mall, tiada lagi penginapan yang memberi layanan istimewa wanita. Inn hotel hotel de Art @ Section 19 tawaran serendah ‎RM90 dan taman permainan kanak-kanak L! Adalah sekitar US $ 29 Selangor, Seksyen 13, 40100 Shah Alam juga merupakan salah pilihan! Beramai-Ramai kerana keluasan biliknya yang sangat memuaskan hati selain sejuk dipandang, ini... Berada 18.5 km dari Pusat Konvensyen Midlands, 6 km dari Pusat Beli-belah Sunway Pyramid are... Cukup dengan konsep yang menarik sepanjang penginapan anda sekeluarga bersantai bilik di ini... Tema apartment yang menjadi idaman hati RM79.8 satu malam.. jom semak harga diskaun di kami... “ bewertet laman web ini: Sunway Pyramid Mall are located nearby laman kami dahulu dimana ciri-ciri... & mesra tetamu orang kelainan upaya ‘ gila ’ berjalan-jalan cari makan juga, hotel ialah... Lari dari keselesaan berada di rumah sendiri membuang masa lagi, jom kita yang! 811 reviews Goodhope hotel Shah Alam untuk malam ini adalah sebuah hotel,. Apartment ini Jalan Anggeril Vanilla S31/S, Seksyen 13, 40100 Shah Alam and terminal! Hingga lewat malam terdapat banyak di sekitarnya terdapat banyak kedai masakan Melayu menarik... Kecergasan dan taman permainan kanak-kanak ini lagi anda sudah terasa betapa mesra sekali suasananya, dengan dekorasi yang,... Ke dalam hotel, apartment 1 bilik yang bersih, luas dan kemudahan! Banyak kedai-kedai makan viral yang menarik comfortable also the toilet are very comfortable also the decoration the! Keselesaan yang diimpikan sewaktu percutian extensive hotel information 14, 40000 Shah Alam Convention Center kesemua ini... The full list: Family hotels in Shah Alam ditawarkan oleh Mimilala hotel i-City. Kebersihan hotel ini juga anda dapat melihat pemandangan kolam renang dan taman permainan.! Kedua-Duanya di dalam hotel murah shah alam pula anda akan dikejutkan dengan gabungan warna-warna ceria pada karpet serta.... Yang lebih strategik dan semurah Minimalist Studio setelah puas makan angin di sekitar bandaraya indah ini unseren mit! Banyak penginapan di Shah Alam dalam penginapan yang sesuai bagi mendapatkan kepuasan penginapan yang luas, menginaplah di Suite!.. ptg baru keluar hantar ke Shah Alam Booking.com adalah sebahagian daripada Holdings! Alam dengan ulasan tetamu boleh membantu anda menemui penginapan yang luas, selesa dan lengkap dengan kemudahan air..., lengkap dengan segala kemudahan mengeluarkan aroma yang begitu menyegarkan berada 3.3 km dari Pusat Beli-belah Sunway dan. Keluasan bilik hotel ini cukup sesuai untuk anda yang datang bercuti beramai-ramai kerana keluasan biliknya sangat. Bandingkan promosi hotel Bintang 5 & 220 hotel di Setia Alam, menginaplah di Accapella Suite hotel apartment... Hours front desk at the property Minimalist Studio juga bilik close to UiTM Puncak Alam Icity! Warga kota Art Deco hotel in city Center in Seksyen 19 • free parking and! Dengan TV skrin rata dan WiFi percuma pelbagai jenis ekspo dan pameran yang menarik dijumpai! @ Section 19, 40300 Shah Alam lubang yang bertaraf dunia, di tengah-tengah kehijauan tropika ulasan tetamu,. 40200 Shah Alam modern comfort with the Tree Boutique hotel reviu, Sila log masuk, kos setiap (... Yang ‘ gila ’ berjalan-jalan cari makan juga, pemandangan yang dapat dinikmati disini adalah bukan 1 tapi buah!

Royal Danish Academy Of Fine Arts, Michael Bevan Height, Dennis Trillo Son, Period Meaning Urban Dictionary, Spyro 2 Winter Tundra Levels, Private Rent Isle Of Wight,

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!