Bemutatkozás

Mag. Dr. Simonfay Géza a bécsi Simonfay, Salburg & Krenn, valamint a budapesti Simonfay & Partners Ügyvédi Iroda alapítója.

A bécsi ügyvédi iroda 1990-ben Simonfay & Partner néven azzal a céllal jött létre, hogy iparvállalatoknak és középvállalkozásoknak nyújtson tanácsadást elsősorban nemzetközi gazdasági kapcsolataikhoz, valamint képviselje őket. A szolgáltatások alapját Mag. Dr. Simonfay Géza sokéves, iparvállalatoknak nyújtott jogi tanácsadói munkája, nyelvtudása és nemzetközi tapasztalata nyújtották.

1991-ben, röviddel a politikai rendszerváltás után Mag. Dr. Simonfay Géza Dr. Jakucs Zoltánnal közösen megalapította a budapesti Simonfay & Partners Ügyvédi Irodát. Mag. Dr. Simonfay Géza személyes magyarországi kapcsolatai miatt ügyvédi irodánk fókuszában kezdetektől fogva a magyarországi és szlovákiai befektetők jogi támogatása áll.

Ezzel párhuzamosan több közép- és kelet-európai államban is kiépítettük kapcsolatainkat, valamint magyar anyanyelvű ügyfeleket és cégeket képviselünk mind Ausztriában, mind más EU-tagállamokban.

Mag. Dr. Simonfay Géza Ausztriában és Magyarországon is bejegyzett ügyvéd, emellett Ausztriában felesketett hites bírósági tolmács és fordító német, angol, francia és magyar nyelven. Ennek jóvoltából ügyfeleinknek szakfordítást, valamint hitelesített fordítást is tudunk biztosítani.

Az irodánk ügyvédi csapatát 2001 óta erősítő Mag. Ulrich Salburg korábban Litvániában tevékenykedett jogászként és egyetemi tanárként. Csatlakozása óta ügyfeleink közé sorolhatunk külföldi befektetőket Litvániában, valamint litván állampolgárokat illetve vállalkozásokat Ausztriában és az EU több tagállamában is.

2006-ban kezdtük meg sikeres együttműködésünket az osztrák Advofin AG-val, amely Ausztria első, perfinanszírozó cége. Együttműködésünknek köszönhetően számos ügyfél érdekeit képviseljük befektetővédelmi eljárásokban, és átfogó tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Sikeresen képviseltük ügyfeleinket az osztrák "Meinl", "AMIS", valamint "Madoff/Primeo" ellen folyó nagy perértékű kártérítési ügyekben. Győződjön meg Ön is a szakértelmünkről!

MMag. Michael Krenn 2006-ban csatlakozott irodánkhoz ügyvédjelöltként, 2011 óta pedig az iroda névadó partnere. Képzett nemzetközi közgazdászként jogi szaktudása mellett a nemzetközi gazdaság területén is széles körű ismeretekkel rendelkezik. Ezen felül MMag. Krenn adatvédelmi szakértő is. Ismert és keresett tanácsadó, aki rendszeresen tart szakmai előadásokat és továbbképzéseket a témában.

Mindemellett szoros együttműködésben állunk könyvvizsgálókkal, adótanácsadókkal és pénzintézetekkel az osztrák és a nemzetközi piacon annak érdekében, hogy a jogi képviselet mellett teljes körű tanácsadói szolgáltatást is tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.


Magunkról | Filozófiánk | A csapat | Szakterületek
Európa | Fordítóiroda | Publikációk | Képek |Kapcsolat |Térkép