Munkatársak

Ügyvédek

Dr. Simonfay Géza

Mag. Dr. Simonfay Géza

Mag. Dr. Simonfay Géza a bécsi Simonfay, Salburg & Krenn Ügyvédi Iroda és a budapesti Simonfay & Partners Ügyvédi Iroda alapítója. 1973-ban diplomázott angol, francia és magyar nyelvből és 1975-ben szerezte meg jogi doktori címét a Bécsi Egyetemen (Universität Wien). 1990 óta dolgozik önálló ügyvédként Ausztriában és Magyarországon. Emellett Ausztriában felesketett hites bírósági tolmács és fordító német, magyar, angol és francia nyelven.

 
Ulrich Salburg

Mag. Ulrich SALBURG

Mag. Ulrich Salburg önálló ügyvéd és 2004 óta irodánk partnere. 1996-ban fejezte be tanulmányait a Bécsi Egyetem jogi karán, majd 2001 és 2004 között ügyvédjelöltként dolgozott a bécsi Simonfay & Partners Ügyvédi Irodában. 2005-ben a Litván Köztársaság tiszteletbeli konzuljának nevezték ki. Mag. Salburg németül, angolul és litvánul beszél.

 

 
Michael Krenn

MMag. Michael KRENN

MMag. Michael Krenn 2006-ban csatlakozott irodánkhoz ügyvédjelöltként, és 2011-ben kezdte meg nálunk tevékenységét névadó partnerként. Jogot és nemzetközi közgazdaságtant tanult. Adatvédelmi szakértőként rendszeresen tart szakmai előadásokat, továbbképzéseket a témában. Folyékonyan beszél németül, angolul és spanyolul.

 

 
Dr. Nagy Vera

Dr. NAGY Vera, LL.M.

Dr. Nagy Vera, LL.M., 2002 és 2006 között ügyvédjelöltként dolgozott a Simonfay & Partners budapesti irodájában, 2007-ben pedig letette Budapesten az ügyvédi szakvizsgát. 2009-ben fordítóként tevékenykedett az Európai Parlamentnél Luxemburgban, 2011-ben pedig tisztviselőként dolgozott az Európai Unió Bíróságánál szintén Luxemburgban. 2010-ben vált a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjává, 2016-ban pedig bejegyezték a Bécsi Ügyvédi Kamarába is mint európai ügyvéd. Beszél magyarul, németül, angolul, franciául és csehül.

 

 
 

Ügyvédjelöltek
 
Lukas PUTZ

MMag. Lukas PUTZ

MMag. Lukas Putz 2012 óta dolgozik a Simonfay, Salburg & Krenn ügyvédi irodánál és 2014 óta ügyvédjelölt. Bosnyák, horvát és szerb nyelvet tanult a Bécsi Egyetemen, jogi tanulmányait pedig a bécsi Juridicumon folytatta. MMag. Putz beszél németül, angolul, bosnyákul, szerbül, horvátul és oroszul.

 

 
Daniel KIRCH

Mag. Daniel KIRCH

Mag. Daniel Kirch 2017 óta ügyvédjelölt a Simonfay, Salburg & Krenn Ügyvédi Irodában. A jogtudományi képzést a Bécsi Egyetemen végezte, 2011-ben pedig letette az ügyvédi szakvizsgát a Bécsi Tartományi Legfelsőbb Bíróságon (OLG Wien). Mag. Kirch németül, angolul, lengyelül, csehül és oroszul beszél.

 

 

 
Simonfay-Leon Géza

Mag. Géza SIMONFAY-LEON, maîtrise

Mag. Géza Simonfay-Leon 2016 óta ügyvédjelölt a Simonfay Salburg & Krenn Ügyvédi Irodánál. Jogi tanulmányait a Bécsi Egyetemen, valamint a Paris X Nanterre Egyetemen végezte. 2013 és 2016 között fordítóként és jogi alkalmazottként dolgozott ügyvédi irodánknál. Munkanyelvei a német, a francia, az angol és a magyar.

 

 

 

Mag. Anna Katharina SIMONFAY

Mag. Anna Katharina Simonfay 2016 márciusa óta ügyvédjelölt a Simonfay, Salburg & Krenn Ügyvédi Irodában. Jogi tanulmányait szintén a Bécsi Egyetemen végezte. Munkanyelvei a német, a francia, az angol és a magyar.

 

 

 
Sebastian FURTMÜLLER

Mag. Sebastian FURTMÜLLER

Mag. Sebastian Furtmüller a Bécsi Egyetemen végezte a jogi tanulmányait és 2016 óta dolgozik a Simonfay, Salburg & Krenn Ügyvédi Irodában mint ügyvédjelölt. Folyékonyan beszél németül és angolul.

 

 

 
Katharina KRAEMER

Mag.a iur. Katharina KRAEMER

Mag.a iur. Katharina Kraemer 2017 óta ügyvédjelölt a Simonfay, Salburg & Krenn Ügyvédi Irodában. Kulturális és szociálantropológiát tanult a Bécsi Egyetemen, jogi végzettségét pedig a Johannes Kepler Egyetemen szerezte Linzben. Németül és angolul beszél.

 

 

 
Oszlánczi Mercédesz

Dr. OSZLÁNCZI Mercédesz

Dr. Oszlánczi Mercédesz Magyarországon, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte tanulmányait. 2017. február és szeptember között ügyvédjelöltként dolgozott a Simonfay & Partners Ügyvédi Irodában Budapesten és 2017 októbere óta jogi alkalmazott irodánk bécsi székhelyén. Dr. Oszlánczi 2017-ben kezdte meg nosztrifikációját az Innsbrucki Egyetem Jogi Karán. Magyarul, németül és angolul beszél.

 

 

 

Titkárság
 
Brigitte Spanny

Brigitte SPANNY

Brigitte Spanny 1998-ban fejezte be tanulmányait a St. Pölteni Kereskedelmi Szakközépiskolában, első munkatapasztalatát pedig egy bécsi ügyvédi irodában szerezte. 2011 óta titkárságvezető a Simonfay, Salburg & Krenn Ügyvédi Irodában. Németül és angolul beszél.

 

 

 
Kora MARKOVIC

Kora MARKOVIC

Kora Markovic 2018 óta erősíti a Simonfay, Salburg & Krenn Ügyvédi Iroda titkárságának csapatát. Építészmérnök tanulmányai alatt már számos munkaterületen kipróbálta magát. Folyékonyan beszél németül, angolul és horvátul.

 

 

 

 

 

 

Bemutatkozás | Nemzetközi háttér | Munkatársak | Szakterületek
Európai Unió | Hiteles fordítás | Publikációk | Képek | Kapcsolat

 

Vissza a főoldalra!